Şeytan ve insan arasındaki aşkta 2. perde

Herkese selam. Gününüz güzel geçiyordur umarım. Herkes Avenger end game ve Game of thrones konuşuyor bu aralar ama bir de ben bahsedip olağan sohbeti yapmayayım dedim.:) Hem zaten ben BL dizi hayranıyım, bunlardan bahsedenlere hemen yeni bir dizi önerip sohbeti değiştiriyorum. :D Sizin için ise yeni başladığımız mangadan bahsederek devam edeceğim.

Bildiğiniz gibi bazı mangakaların bütün mangalarını yapmaya başladık. Bunlardan biri Natsume Isaku bir diğeri ise Yamamoto Kotetsuko. Şimdiki mangamız da ondan geliyor: Kimi to Kore Kara. Konya mo Nemurenai’nin devam mangası kendisi. Bu sefer Rikiya ve Endo yan çift olurken Verde ve Gorou’nun aşkına konuk olacağız. Şeytanla insan aşkının ikinci perdesi bizi bekliyor yani. Çeviren Blondie-san'ın elleri dert görmesin.

Güncelde Acid Town’dan da yeni bölüm var. Her yaptığımda içimde bir ukde oluyor nedense. Hala dövmeci neden öldü, onlar Çinde ne acılar çekti ve o Çinli inşallah acı çekmeden ölmez gibi nidalarla yapıyorum. Çok derin ve okunması gereken bir manga bana göre. Çeviren Shinkaron’u öpüyorum buradan. ;)

Bunlar dışında güncelde olmasa da Himegoto Asobi'den söz etmek istiyorum. Ki bu mangayı diğer ana mangasından daha çok seviyorum. Diğer mangada yaş farkı fazla olan bir çift varken bu mangada aynı yaşlardaki iki yetişkinin durumunu görüyoruz. Daha bir oturaklı ve günümüz şartlarına uygun çizilmiş gibi. Çeviren Blondie ve editleyen Zeze-san'ın elleri dert görmesin.

19 Tian'dan yine bölüm bizlerle. Mangaka yavaş yavaş hız verse güzel olur. Resmen  okuyucular olarak sürünüyoruz. Ben yorumlardaki fan artları daha çok bekler oldum. Onlar daha cüretkar oluyor genelde. ;) Shin ve Zeze'nin ellerine sağlık.

Güncelde yapılan bütün projelerde emek veren kişilerin ellerine sağlık bu arada. (Bu sefer kısa tutacağım yazımı. :)  Son olarak şu mangalara damga atan yabancı gruplardan dem vurmak istiyorum. O kadar kocaman damga atan ekiplerin ellerini kırmak istiyorum bazen. Onlar yüzünden Super Lovers neredeyse duraklama noktasına geliyordu. Gerçi güncelle aramızda bir bölüm kaldı. Şimdi damgayı kendi ellerimizle silip yapıyoruz. Ve bu zaten uzun ve bol balonlu olan bir manga olunca, üzerine böyle bir uğraş da eklenince cidden içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Ama sizin inadınıza yabancı gruplar, size rağmen yapacağız nidalarıyla bölümü yarıladık. İleriki günlerde  o da güncel mangalarda yerini alır.^-^

Willjace

 

 

13 MAYIS PAZARTESİ

Kimi to Kore Kara 1-2
(Çeviri:
Blondie Düzenleme: Willjace)

Hora, Mimi ga Mieteru yo! 2 - 2
(Çeviri & Kodlama: Shinkaron)

What Does the Fox Say 111
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Shinkaron)

Acid Town 44
(Çeviri: Shinkaron Düzenleme: Willjace)

Henai Girl 81-82-83
(Çeviri & Düzenleme: Shinkaron)

The Priest's Chart 76
(Çeviri: Blondie Düzenleme: Zeze)

Hey, Your Cat Ears are Showing! 63
(Çeviri:
Shinkaron Düzenleme: Zeze)

19 Tian 285
(Çeviri:
Shinkaron Düzenleme: Zeze)

 

 

 

Kategori: Güncel Yazıları