Bayram Sonu Günceli

 Merhaba~!

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Buraya en son ne zaman bir şey yazdığımı hatırlamadığımı fark ettim ve sevgili takipçilerimize bir selam vereyim dedim.

Hazır fırsatını bulmuşken yeni bir mangaya başladığımı da sizlerle paylaşayım istedim. Tatsumoto Mio'nun Neko x Neko adlı mangasını Zeze ile birlikte yapacağız. Açıkçası bu mangaya daha önce rastlamıştım ama belki bir gün çeviririm diye okumamıştım. Diğer çevirmenler bu konuda bana katılır mı bilmiyorum ama çevirirken okumak daha zevkli bence. Hem böylece konuyu merak ettiğimden bir sonraki bölümü çevirmek için de fazla beklemiyorum. Bu manganın özelliği rollerin değişebiliyor olması. Klasik seme x uke ilişkisinden biraz farklı. Okuduğunuz zaman ne demek istediğimi siz de göreceksiniz. Şahsen bu manganın ilerisinde neler olacağını çok merak ediyorum. Umarım ben çevirirken, sizler de okurken keyif alırsınız. Bu arada seriyi gündeme getiren ve editini üstlenen Zeze'ye de bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Elimdeki devam eden seriler yüzünden epeydir yeni proje almıyordum ve bu manga benim için de güzel bir değişiklik olacak. Evden nadiren çıktığımız bugünlerde biraz heyecan iyi olur değil mi? İlkbahar da gelmişken...

Yeni serilerden söz açılmışken bu hafta Susano'o ve Zeze'nin el attığı Ameiro Kouchakan Kandan adlı bir mangaya başlıyormuşuz, ikisinin de eline sağlık. Sanırım çay temalı bir manga. Ya da en azından bana öyle geldi. :) Bu aralar kahve yerine çay içtiğimi fark ettim bu mangayı görünce. (Alakaya maydonoz olsa da) Cotton Candy adlı bir de yuri görüyorum. Sanırım kısa olduğu için tek seferde veriyoruz. Nedense çay ve pamuk şeker nasıl giderdi diye saçma bir fikir geldi aklıma. Bu manga isimleri karnımı acıktırıyor. :)) Susano'o ve Anastasia'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu hafta epey manga veriyoruz gibi. Bazılarına da yeni bölüm çevirdik, bir sonraki güncelde onlar da gelir. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Sağlıcakla kalın!

Blondie

 

 

15 MAYIS CUMARTESİ

Ameiro Kouchakan Kandan 0-1
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Zeze)

Cotton Candy 1-2-3-3.5 [SON]
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Anastasia)

Restart 4
(Çeviri: Yankami Düzenleme: Willjace)

School Zone 56-57
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Shinka)

Tadaima, Okaeri - Hare no Hi 3.1
(Çeviri:
Yankami Düzenleme: Willjace)

Murcielago 111-111.5
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Shinka)

Acid Town 50
(Çeviri: Shinka Düzenleme: Willjace)

The Priest's Chart 125-126
(Çeviri: Blondie Düzenleme: Zeze)

Ame to Kimi no Mukou 15.6
(Çeviri: Maxwell Düzenleme: Haruka)

Collectors 19
(Çeviri: Susano'o Düzenleme: Shinka)

19 Tian 355-356
(Çeviri:
Shinka Düzenleme: Zeze)

 

 

Kategori: Güncel Yazıları